El Parlament de Catalunya aprova la pujada del gravamen de transmissions patrimonials oneroses del 8 al 10 per cent

El Parlament de Catalunya, en el Ple cel-lebrat en el dia d’avui, ha aprovat la pujada del gravamen de transmissions patrimonials oneroses del 8 al 10 per cent. La modificació entrarà en vigor a partir del dia 1 d’agost. Es mantenen els tipus especials de transmissions patrimonials oneroses per l’adquisició d’habitatges de segona mà per part de joves, discapacitats i famílies nombroses així com el referit als habitatges de protecció oficial.
 
Sobre l’idoneïtat de la mesura es interessant la lectura de l’article » Mr. Royal Tenenbaum y el misterio del aumento del precio de los churros o del ITP-AJD», publicat a FISCALBLOG, en el que es realitza un agut comentari sobre el tema.

Deja un comentario