La tributació de les novacions de crèdit hipotecari. Informe tècnic

Una de les entrades més visitades pels nostres lectors és la que vam publicar ja fa un temps a TottributsTribuna sota el títol «La tributació de les novacions de prèstecs i crèdits hipotecaris i el contingut valorable dels documents notarials». La tributació de les novacions de crèdit hipotecari, és, sense cap tipus de dubte, una de les qüestions més polèmiques que planteja la relació entre administració tributària i contribuents.
Doncs bé, per contribuir, d’alguna manera, a l’estudi de la qüestió, oferim als nostres lectors un informe tècnic sobre la tributació de les novacions de crèdits hipotecaris elaborat l’any 2011. En el mateix es conté un grapat d’arguments per sostenir la no tributació de les novacions de crèdit hipotecari. Tot i la seva imperfecció en alguns punts, no hem volgut modificar la seva redacció original per oferir al lector el punt de vista que, dos anys desprès, al nostre parer, encara és vigent.

Deja un comentario